"Lucruri iesite din umbra". Mesajul transmis de Raluca Zenga de ziua sa de nastere, dupa divortul de Walter

Miercuri, 04 Noiembrie 2020, ora 10:49

30926 citiri

Raluca Zenga

Raluca Zenga a implinit duminica 39 de ani, ocazie cu care si-a amintit de greutatile cu care s-a confruntat in 2020, an in care s-a produs si deteriorarea relatiei sale cu Walter, barbatul de care s-a despartit dupa o casnicie de 14 ani.

Profitand de faptul ca restrictiile din Dubai nu sunt atat de drastice in aceasta perioada, Raluca a avut parte de mai multe petreceri, in compania numerosilor sai prieteni, dar si a celor doi copii pe care ii are cu Walter. Cum antrenorul italian a anuntat recent divortul de frumoasa romanca, Walter a fost marele absent din multitudinea de imagini postate de Raluca pe Instagram la capitolul "story".

Marti, la doua zile dupa aniversare, Raluca Zenga a revenit pe retelele de socializare cu un text mai lung, in care si-a expus gandurile, la rece. "Multe lucruri au iesit din umbra in acest an cu atatea provocari", a tinut sa transmita Raluca, un mesaj care ilustreaza intr-un fel motivele ascunse pentru care a divortat de Walter Zenga. De asemenea, la capitolul dorinte de ziua de nastere, Raluca a vorbit despre "extaz", dar si despre "lipsa ranchiunei si a conflictelor lipsite de sens".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu