Kate Winslet s-a despartit de sot, regizorul Sam Mendes

Autor: Anca Serghescu

Marti, 16 Martie 2010, ora 10:09

2398 citiri

Kate Winslet, detinatoare a unui Oscar, obtinut in 2009 pentru rolul interpretat in pelicula The Reader, s-a despartit de cel de-al doilea sot, regizorul Sam Mendes, au anuntat avocatii celor doi.

Cei doi sunt separati inca de la inceputul acestui an, totul desfasurandu-se pe cale amiabila, cu acordul ambelor parti. Conform The Telegraph, cei doi sunt tristi ca s-a ajuns la acest moment.

Prin intermediul unei firme de avocatura, cei doi au rugat mass-media sa le respecte intimitatea, anuntand ca nu vor face comentarii pe aceasta tema.

Winslet si Mendes s-au casatorit in secret in mai 2003, in timpul unei vacante in India, actrita fiind la cel de-al doilea mariaj. Nici macar familia cuplului nu a fost prezenta la ceremonie, doar trei prieteni si fetita lui Kate din prima casatorie, Mia.

Prima aparitie publica a celor doi impreuna a fost in 2002, la premiera celui de-al doilea film al lui Mendes, The Road To Perdition. Cei doi au impreuna un fiu, Joe, nascut in 2003.

Inainte de Mendes, actrita a fost casatorita, timp de 3 ani, cu un alt personaj din lumea filmului, Jim Threapleton, cei doi divortand in decembrie 2001.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu