Femeile din viata lui Bruce Willis (Galerie foto)

Autor: Iarina Dumitrescu

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 08:23

4918 citiri

Foto: Reddit

Cand spui Bruce Willis te gandesti imediat la seria "Greu se ucis", care l-a facut celebru. De aceasta data nu vorbim despre cariera actorului, ci despre cat de greu sau de usor a fost el de cucerit.

Whos Dated Who a realizat o selectie a celor mai importante relatii ale lui Bruce Willis si noi incepem cu mariajul cu Demi Moore, care a inceput in 1987 si care s-a sfarsit in 2000.

Dupa divort, o alta actrita a aparut in viata si a stat cu ea pana in 2001. Este vorba despre Maria Bravo.

Femeile frumoase au roit in jurul lui Bruce Willis, iar printre ele s-a numarat si modelul Rachel Hunter. Anul 2002 l-a gasit pe actor intr-o relatie cu Emily Sandberg, actrita si model.

Frumoasa Nadia Bjorlin l-a cucerit pe Willis tot in 2002, iar in urmatorul an el a fost vazut in compania lui Kim Cattrall, celebra pentru rolul Samanthei din "Totul despre sex".

Actrita care a facut furori in "Baywatch", Brooke Burns i-a cucerit inima actorului in 2003 si a ramas langa el pentru un an de zile.

L-a inceputul anului 2005, Bruce Willis a inceput o idila cu rebela Lindsay Lohan, dar relatia lor a luat sfarsit dupa cateva luni.

Starul din "Armageddon" s-a consolat in bratele frumoasei Aida Yespica. In 2007 a fost vazut in compania lui Karen McDougal, iar in 2008 s-a casatorit cu Emma Heming.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu