Cum arata casa actritei Drew Barrymore (Galerie foto)

Autor: Andreea Ghinea

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 11:18

8308 citiri

Foto: Zillow

Drew Barrymore, care a devenit mama pentru a doua oara in 2014, locuieste intr-o luxoasa casa, evaluata la 7,5 milioane de dolari, aflata in Santa Barbara, California.

Lonny Magazine a aruncat o privire in interiorul casei actritei.

Amplasata pe un teren foarte mare, casa dispune de sase dormitoare, sapte bai si se intinde pe 6.000 de metri patrati.

Cum arata locuinta mobila a cuplului Jolie-Pitt: Costa un milion de dolari (Galerie foto)

In livingul actritei se afla un pian imens, iar mobila si obiectele de decoratiune creaza o atmosfera foarte placuta.

Bucataria foarte colorata este facuta in stil retro, dar imbina in mod placut si aparatura performanta. In mijlocul incaperii se afla o masa la care Drew Berrymore si sotul sau pot lua masa alaturi de copii lor.

Actrita si partenerul sau de viata au si o camera de luat masa, unde isi pot primi invitatii. Pe langa decoratiunele in stil vintage, in aceasta camera artista a ales sa puna si cateva covorase din blana de oaie.

Familia vedetei se poate relaxa si intr-o biblioteca foarte spatioasa in care se gaseste o canapea si un fotoliu, iar pe jos cateva covoare din piele de zebra.

Shakira isi vinde casa din Miami. Iata cum arata luxoasa locuinta (Galerie foto)

Intr-unul dintre cele sase dormitoare, pe langa pat, actrita are si doua fotolii puse in fata unui semineu, care poate crea oricand o atmosfera de vis. Tot aici se gaseste un tablou cu zebre, dar si un obiect de mobilier din lemn masiv.

Camera copiilor este foarte eleganta, cu draperii inflorate si o nuanta care aduce liniste. Doar cateva jucarii si patutul ne arata ca este camera copiilor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)