Cati bani au scos din buzunar vedetele pentru operatiile estetice?

Duminica, 28 Februarie 2010, ora 12:51

8597 citiri

Cele mai frumoase femei din Romania au ajuns sa aiba acest statut nu prin intermediul frumusetii naturale, ci datorita chirurgiei estetice, pentru care au platit o mica avere.

Cea care a investit cel mai mult in imagine este "Blonda lui Bote", care a dat 8.000 de euro pentru a ajunge sa arate asa bine. Bianca Dragusanu face acum furori in revistele pentru barbati, dar in urma cu 10 ani era grasuta si banala.

Iubita lui Catalin Botezatu si-a facut operatii la talie, sani, dinti si interventii la sprancene, buze, riduri si frunte, scrie Click.

Cristina Rus si-a dorit sa scape de micile defecte pentru a avea cu adevarat un corp perfect, iar pentru asta a cehltuit 6.700 de euro. Cantareata si-a facut o operatie de marire a sanilor, pentru care a platit pentru 4.500 de euro, si-a facut o rinoplastie contra sumei de 2.000 de euro si a urmat apoi tatuarea sprancenelor, care a costat-o 200 de euro.

O veterana a operatiilor estetice este si Cristina Spatar, care are 7 interventii chirurgicale, pentru care a dat 10.500 de euro. Toate modificarile estetice au foste realizate in America si Italia.

Loredana Groza a dat peste 10.000, imbracandu-si toti dintii in portelan, facandu-si o reconstructie a nasului, lifting facial si buze injectate cu acid hialuronic.

Delia Matache a dat 5.500 pentru a-si imbunatati imaginea. Cantareata si-a facut o operatie de marire a sanilor, pentru care a platit 4.000 de euro.

Delia a incercat sa isi corecteze si forma buzele, injectandu-le cu grasime din propriul organism, pentru care a platit 500 euro. Extensiile de par au costat-o 1.000 euro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)