Ashton Kutcher, in rolul principal din "Doi barbati si jumatate" - Vezi pe ce salariu

Autor: Anca Serghescu

Luni, 16 Mai 2011, ora 00:14

6101 citiri

Informatiile aparute in presa vineri s-au adeverit. Sotul lui Demi Moore, Ashton Kutcher, in varsta de 33 de ani, fiind confirmat in rolul principal din "Two and a half man", in locul lui Charlie Sheen, concediat in urma exceselor si comportamentului sau inadecvat.

Ashton Kutcher a declarat ca nu va putea sa-l inlocuiasca pe Charlie Sheen, insa ca isi va da silinta sa-i amuze pe fanii serialului. Sheen, in schimb, prevede scaderi masive de audienta cu noul actor in distributie, relateaza Daily Mail.

Conform tabloidului, Ashton Kutcher va primi 1 milion de dolari pe episod, mai putin decat Sheen, care ajunsese la 1,8 milioane de dolari pe episod, fiind cel mai bine platit actor de seriale TV. CBS a confirmat sambata ca Ashton Kutcher a semnat un contract cu Warner Bros, pentru a aparea in serialul de comedie.

Ashton Kutcher, favorit in rolul principal din Doi barbati si jumatate

Cat despre Sheen, acesta a declarat: "Kutcher este un dragut si un excelent om de comedie... Dar stai, si eu sunt!". Totusi, el a tinut sa-l avertizeze: "Bucura-te de planeta Chuck, Ashton", a spus Sheen, referindu-se la omul din spatele show-ului, Chuck Lorre. "Acolo nu sunt aer, ras, loialitate sau dragoste".

Ashton daduse de inteles fanilor inca de vineri, via Twitter, ca va aparea in distributia serialului ce se bucura de o imensa popularitate in SUA.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)