A starnit furia fanilor, dupa ce a schimbat un vers al lui Lennon (Video)

Autor: Razvan Alistar

Duminica, 01 Ianuarie 2012, ora 15:24

1263 citiri

Foto: billboard.com

Gestul interpretului Cee Lo Green de a schimba un vers din melodia lui John Lennon, Imagine, pe care acesta a cantat-o in noaptea de Revelion, a starnit mania spectatorilor.

Cee Lo Green a trebuit sa interpreteze faimoasa melodie a lui John Lennon, "Imagine", chiar inainte de miezul noptii, in Times Square, New York, noteaza Huffington Post.

Artistul a schimbat insa versul "Nothing to kill or die for, And no religion too" ("Nu e nimic pentru care sa merite sa mori, Si nici o religie"), cu "Nothing to kill or die for, And all religion's true ("Nu e nimic pentru care sa merite sa mori, Si toate religiile sunt adevarate").

Gestul lui Cee Lo nu a trecut neobservat, ba chiar a starnit mania fanilor John Lennon, care au reactionat dur pe Twitter, acuzandu-l pe artistul de culoare ca a distrus melodia.

Cee Lo a raspuns acuzatiilor pe reteaua de socializare: "N-am vrut sa supar pe nimeni schimband versul, prieteni! Tot ce incercam sa exprim este o lume in care sa ai permisiunea sa crezi in ceea ce vrei, atat", a explicat artistul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)