Viorica Dancila, o noua gafa: L-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei (Video)

Joi, 24 Octombrie 2019, ora 19:34

12740 citiri

Foto: Facebook/Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a incurcat, joi, intr-un discurs sustinut in Maramures, numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban. Aceasta si-a dat seama si a spus: "Asemanarea..., dar total diferiti ca si implicare".

Viorica Dancila, insotita de secretarul general al PSD Mihai Fifor, presedintele PSD Maramures Gabriel Zetea, ministrul Agriculturii Petre Daea si senatorul PSD Liviu Pop a participat, joi, la o intalnire cu simpatizantii din Sighetu Marmatiei.

Aceasta a vorbit despre faptul ca Guvernul pe care l-a condus a fost "un guvern de suflet pentru Romania".

Apoi, Dancila a facut referire la trecerea motiunii de cenzura si la inlocuirea unor oameni cu alti oameni, a Guvernului sau cu Guvernul Orban. In discurs, insa, a incurcat numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban.

"A trecut o motiune, vine un alt guvern. (...) Nu ne-am gandit la inlocirea unor oameni cu alti oameni, nu ne-am gandit la inlocuirea primului ministru Viorica Dancila cu Viktor Orban (premierul Ungariei- n.red)...cu inlocuirea lui Ludvic Orban. Asemanarea..., dar total diferiti ca si implicare", a spus Dancila.

Momentul in care Viorica Dancila incurca numele celor doi este, in transmisiunea facuta chiar de catre Partidul Social Democrat, imediat dupa minutul 6 al inregistrarii.

Nu este prima data cand Viorica Dancila face astfel de gafe.

In iunie 2018, Viorica Dancila a uitat numele omologului sau eston, Juri Ratas, in cadrul conferintei de presa comune sustinuta la Constanta, dupa inaugurarea primului zbor dintre Tallinn si Constanta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (18)