Dancila nu a fost invitata la Cotroceni pentru semnarea Pactului pentru parcursul european

Autor: Camelia Badea

Joi, 13 Iunie 2019, ora 16:57

5284 citiri

Foto: Digi24 TV

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la finalul CEx al PSD, ca nu a fost invitata de presedintele Klaus Iohannis la semnarea oficiala a pactului initiat privind semnarea Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei.

"Nu, nu am fost invitata. Probabil s-a luat in calcul si declaratia pe care am facut-o in legatura cu acest pact. Noi am spus ca vrem sa depunem amendamente si, atata timp cat amendamentele mele nu se regasesc in acest pact, nu avem de ce sa semnam", a declarat Viorica Dancila, intrebata de un jurnalist la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD.

Citeste mai multe despre Ce s-a decis in CEx: Dancila candideaza la sefia PSD. Data congresului nu se schimba. Cine voteaza motiunea va fi exclus.

Dupa referendumul din 26 mai, presedintele Iohannis a initiat semnarea acestui acord, insa Viorica Dancila spunea saptamana trecuta ca este un demers electoral, iar presedintele ar trebui sa iasa din logica de campanie. Tot atunci, Dancila i-a propus sefului statului sa adauge cateva amendamente la acord, cum ar fi inlaturarea dublului standard si o UE in care toate statele sa aiba aceleasi drepturi si aceleasi beneficii.

Joi, la Cotroceni, au venit pentru a semna pactul propus de presedinte liderii PNL, USR, ProRomania si PMP. Au lipsit cei ai PSD, ALDE si UDMR.

Afla mai multe despre evenimentul de la Cotroceni din relatarea LIVE - Iohannis si Opozitia semneaza Acordul Politic National: PSD a pierdut primul rand de alegeri dintr-un set mai larg .

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (14)