Blaga: Mai multi din PDL m-au sfatuit sa am discutia cu presedintele Basescu

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 12:33

2138 citiri

Foto: Arhiva

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca mai multi "mesageri" din partid l-au sfatuit sa aiba discutia cu presedintele Traian Basescu despre unificarea dreptei.

Vasile Blaga a fost intrebat, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PDL, daca el a solicitat sa aiba o intalnire cu seful statului.

"Hai sa nu spunem cum a fost cu solicitarea! Adica, dupa ce primesti mai multi mesageri sfatuindu-te sa ai astfel de discutie, am avut-o, ceea ce nu m-a deranjat", a raspuns presedintele PDL, adaugand ca identitatea "mesagerilor", membri PDL, este "problema" sa.

Blaga a subliniat ca pozitiile democrat-liberalilor nu ar trebui sa mire pe nimeni.

Blaga: Vom fi al doilea partid din tara

"Am avut o discutie cu domnul presedinte. Pozitiile PDL nu ar fi trebuit sa mire pe nimeni, adica candidatura la alegerile europarlamentare singuri si discutii dupa aceste alegeri. Nimic nou", a indicat liderul PDL.

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca, in urma cu trei saptamani, a fost sunat de presedintele PDL, Vasile Blaga, cu care s-a si intalnit pentru a discuta despre unificarea dreptei politice.

"Acum vreo trei saptamani m-a sunat Vasile Blaga. Am avut o discutie cu el. Nu am putut sa organizez discutia imediat. A sunat intr-o luni si ne-am putut intalni joi. Am intrebat care este subiectul: 'pai, ce facem cu dreapta?'. Si i-am spus parerea mea. Parerea mea este ca unificarea (dreptei - n.r.) trebuie facuta inainte de europarlamentare. De ce? Pentru a se obtine in mod garantat un rezultat apropiat de cel al PSD-ului", a afirmat seful statului, la B1 TV.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Vezi comentariile (6)