Vosganian - portita unificarii dreptei

Miercuri, 25 Noiembrie 2009, ora 07:17

2681 citiri

Adica nu asa, unificare la tribunal, unde se pare ca inca nu s-a produs divortul Aliantei "Dreptate si Adevar". Ci la guvernare, daca Traian Basescu va fi ales inca o data presedinte.

Ca sa va spunem ce se mai aude pe malurile Dambovitei. Cum ca desi Crin Antonescu mai degraba isi taie o mana decat sa-i acorde sprijinul sau sefului statului, nu exclude varianta ca acesta sa-si innoiasca mandatul.

Iar pentru ca nu toate puntile sa fie retezate din start si avand in vedere faptul ca in PNL exista o foame teribila de putere, cineva trebuie sa aiba grija de lampa de veghe. Si se pare ca osteanul e Varujan Vosganian.

Am aflat ca fostul ministru de Finante a avut luni si marti cateva intalniri de taina cu lideri ai PD-L, carora le-a dat doua feluri de impresii, in urmatoarea ordine: nu negociem nimic si suntem un grup deschis la dialog, sa vedem ce se intampla.

Acuma, Vosganian nu e tampit, si l-a informat pe Crin Antonescu despre intalniri, ca nu cumva presedintele PNL sa afle si sa-l spurce. Dar stim noi daca i-o fi spus tot?

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (13)