Ampla operatiune de igienizare pe litoralul romanesc: 300 de tone de deseuri au fost adunate inaintea sezonului estival

Autor: Lavinia Ionita

Sambata, 01 Mai 2021, ora 15:10

2763 citiri

300 de tone de deseuri au fost ridicate de pe intregul litoral romanesc FOTO/ Pixabay

Apele Romane Dobrogea-Litoral a predat operatorilor 300 de sectoare de plaja pe care a efectuat timp de mai mult de doua luni o serie de operatiuni de colectare a deseurilor, lucrari de nivelare si afanare, precum si de curatare a liniei tarmului de alge.

"De maine, incepe sezonul estival. 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor de catre Apele Romane Dobrogea-Litoral in urma cu mai bine de doua saptamani. Timp de mai bine de doua luni, colegii de la Apele Romane Dobrogea-Litoral au efectuat in acest zone mai multe operatiuni specifice de colectare a deseurilor, lucrari de nivelare si afanare, precum si de curatare a liniei tarmului de alge. Rezultatele sunt semnificative: 300 de tone de deseuri de pe intregul litoral romanesc; 2.000 de tone de nisip care a fost reintegrat in profilul plajei si depus in zonele deficitare", noteaza compania pe pagina sa de Facebook.

Portiunile de plaja se regasesc pe trei tronsoane: Tronsonul 1 - Corbu - Navodari - Constanta, Tronsonul 2 - Agigea - Eforie Nord - Eforie Sud - Tuzla - Costinesti si Tronsonul 3 - 23 August - Olimp - Neptun - Jupiter - Venus - Saturn - Mangalia - 2 Mai - Vama Veche.

"Pe suprafetele necontractate, operatiunile de pregatire a plajelor vor continua", da asigurari Apele Romane Dobrogea-Litoral.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu