La schi in zone cu peisaje idilice (Galerie foto)

Autor: Andreea Ghinea

Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 22:53

4136 citiri

Foto: Your Amazing Places

Aceasta este perioada perfecta pentru a-ti planifica o mica vacanta la schi. Daca partiile din Romania nu sunt pe placul tau, iti propunem alte variante.

Steamboat Springs, Colorado, America este o destinatie exceptionala pentru cei care vor sa mearga cu familia in vacanta, arata Your Amazing Places.

Foto: Bhenak/Flickr

Romania, promovata de presa straina in topul destinatiilor pentru schi. Cu ce atrage (Galerie foto)

Mount Rose, Nevada, tot din America, este o alta varianta de vis, mai ales acum si asta pentru ca acum preturile sunt accesibile. In timpul vacantelor copiilor totul este mai scump in zona.

Foto:Jeff P/Flickr

Daca nu vrei sa pleci din Europa, poti opta pentru Paganella, din Italia. In zona exista o multime de partii de schii, iar in statiune se gasesc, de asemenea, spa-uri, numeroase restaurante sau piscine interioare unde te poti relaxa cand nu vrei sa stai pe zapada.

Foto: Efilpera/Flickr

Norvegienii se pot lauda printre alte si cu Trysil, unde pe langa partiile de schi o sa ai parte si de peisaje ce par ca sunt editate in programe speciale.

Foto: Trysil/Flickr

Ne intoarcem la Nevada pentru o alta destinatie care nu are nevoie de alta descriere decat poza de mai jos. Pentru a avea parte de asa ceva trebuie sa mergi la Ridge Tahoe Resort Hotel, Kingsbury.

Foto: Ridge Tahoe Resort Hotel/Flickr

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu