Liderul USR PLUS Sulina a demisionat dupa ce l-a atacat violent pe Ivan Patzaichin si l-a numit "prietenul ciumei rosii"

Autor: Teodora Munteanu

Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 17:43

4956 citiri

FOTO: Mirel Constantin

Mirel Constantin, presedintele USR Sulina, si-a dat demisa, "pentru a nu afecta imagina USR-ului", a afirmat politicianul, contactat de Ziare.com.

"Asta e parerea mea. Ivan Patzaichin este apropiat PSD-ului. Cred ca din acest grup ar trebui sa faca parte specialisti, pescari si cei care cunosc cu adevarat Delta Dunarii. Eu avem o idee, ca USR sa treaca un proiect legislativ prin care Guvernatorul Deltei Dunarii sa fie ales prin vot, de catre cetatenii din Sulina. Cand a facut USR PLUS grupul consultativ pentru stabilirea conducerii executive a Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii noi nu am fost inrebati nimic", a spus Mirel Constantin pentru Ziare.com.

Ivan Patzaichin s-a retras din grupul consultativ propus de USR PLUS pentru stabilirea conducerii executive a Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, declarandu-se surprins de violenta atacurilor la adresa sa pe acest subiect. Patzaichin a fost atacat chiar din interiorul USR PLUS.

Presedintele organizatiei USR PLUS Sulina l-a criticat pe fostul canoist roman despre numirea caruia a spus echivaleaza cu "lupul paznic la oi". Mesajul a fost scris chiar pe pagina copresedintelui USR PLUS, Dacian Ciolos, care a anuntat decizia de a-l coopta pe Patzaichin in grupul consultativ pentru Delta Dunarii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)