Cum arata noua conducere a USR, care va lua deciziile in urmatorii doi ani, esentiali electoral

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 10:44

8806 citiri

Foto: Facebook USR

Uniunea Salvati Romania (USR) si-a ales, sambata, noii membri ai Biroului National si Comisiilor Nationale de Arbitraj si Cenzori, la Congresul USR de la Timisoara. Noile foruri de conducere au fost alese pentru un mandat de doi ani.

Numarul membrilor Biroului National a crescut de la 21 la 25 de membri, iar numarul femeilor alese in forul de conducere al partidului s-a dublat, se arata intr-un comunicat al USR.

La finalul alegerilor, presedintele USR, Dan Barna, a spus ca "Este o echipa in care am mare incredere. Impreuna vom castiga alegerile prezidentiale, locale, si vom duce USR la guvernare".

Cum arata noua conducere a USR:

Biroul National

Comisia Nationala de Arbitraj este formata din: Lorin Ursa, Bogdan Burjan, Raluca Rusu, Florin Andrei, Petronela Piticari, Andrei Rigu, Dragos Moldovan, Catalin Mihalache, Marius Vulcan, Anca Vasilache, Edmond Vranceanu.

De asemenea, Comisia Nationala de Cenzori este formata din: Valentin Jalba, Andrei Lazarescu, Mihalik Ingeborg.

"Este o echipa in care am mare incredere. Impreuna vom castiga alegerile prezidentiale, locale, si vom duce USR la guvernare. Este echipa care va aduce insanatosirea Romaniei si transformarea intr-o tara din care tinerii sa nu mai plece, in care antreprenorii sunt sprijiniti, in care legea este lege, iar resursele sunt folosite pentru cei care au nevoie. Acea Romanie pe care ne-o dorim toti si in care putem trai fericiti aici, acasa", a declarat Dan Barna, presedintele USR.

Noile echipe pentru Biroul National, Comisia Nationala de Arbitraj si Comisia Nationala de Cenzori au fost alese pentru un mandat de 2 ani.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)