Cici de la Sistem a parasit partidul Elenei Udrea si s-a inscris in UNPR

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 18:06

4123 citiri

Foto: National

Ciprian Rogojan, cunoscut ca "Cici de la Sistem", a plecat din partidul condus de Elena Udrea, la doua zile de la alegerile prezidentiale, si a trecut de partea PSD.

Senatorul independent Mihai Ciprian Rogojan s-a inscris marti in UNPR si va activa in grupul parlamentar al PSD, a anuntat partidul condus de Gabriel Oprea, prin intermediul unui comunicat de presa.

Rogojan a fost ales senator in colegiul uninominal nr. 1 din Maramures, in 2012, cu sustinerea PDL. El a demisionat din PDL in luna februarie a acestui an, cand s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, condus de Elena Udrea.

UNPR nu are grup parlamentar la Senat, senatorii acestui partid activand in grupul PSD.

In CV-ul postat pe site-ul Senatului, Rogojan a trecut la capitolul experienta profesionala doar perioada 2001-2006. Percutionist al trupei SISTEM in perioada mai 2001 - septembrie 2012, respectiv rofesor de Muzica, Specializare Percutie, la Liceul de Arta din Baia Mare.

In 2002 el a obtinut diploma de licenta la Academia de Muzica din Cluj-Napoca.

Actualul senator UNPR are 37 de ani.

Monica Iacob Ridzi, fost ministru PDL, s-a inscris in UNPR - ce functie a primit

In urma cu cateva saptamani, fostul ministru PDL Monica Iacob Ridzi a trecut si ea la UNPR. Ridzi a demisionat din PDL in toamna anului 2012, iar la alegeri a castigat un mandat de deputat in judetul Hunedoara, din partea PP-DD.

G.F.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (8)