Udrea: Ponta calca pe cadavrele a doi oameni pentru un obiectiv politic

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 23:35

3530 citiri

Elena Udrea, proaspat demisionara din PDL si membru PMP, este de parere ca premierul Victor Ponta calca peste cadavrele a doi oameni pentru a-si atinge un obiectiv politic.

Deputatul PMP nu este de acord cu intentia premierului de a trece Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) in subordinea MAI si il critica pe Ponta pentru ceea ce considera a fi o incercare de subordonare a serviciului secret, scrie Realitatea.net.

"Mi se pare grav si trist ca Victor Ponta calca pe cadavrele a doi oameni pentru a-si atinge un obiectiv politic. Oamenii au murit in timp ce Ponta era la restaurant si se distra", l-a acuzat Elena Udrea pe seful Executivului.

"Ponta, daca nu i-a iesit cu demiterea sefului STS, acum incearca sa si-l subordoneze, pentru ca stie ca astfel nu mai are cine sa ii opreasca pe baronii corupti. Ponta e si lipsit de logica. O data spune ca presedintele controleaza tot in tara asta, apoi spune ca e santajabil", a aratat aceasta.

Elena Udrea crede ca Ponta uita ca este premierul Romaniei: "Ramane un simplu politician, care slujeste interesele baronilor si a clientelei politice".

"Treaba lui Ponta era sa nu fie la restaurant cand doi oameni mureau de frig, sa nu joace baschet cand era in vigoare codul rosu", a incheiat aceasta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (21)