Udrea explica gestul bizar din Parlament - Ce mesaj a vrut sa transmita

Luni, 09 Februarie 2015, ora 22:20

15987 citiri

Foto: Digi 24

Elena Udrea explica, pe o retea de socializare, gestul pe care l-a facut luni seara in Parlament, inainte ca deputatii sa inceapa votul privind cererile DNA care o vizeaza.

"Vad ca gestul meu din Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica.

In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca 'totul e in regula'", scrie pe Facebook Elena Udrea.

Gest bizar facut de Elena Udrea la finalul discursului din Parlament

Elena Udrea a facut un gest bizar la finalul discursului pe care l-a tinut, luni seara, in Parlamentul Romaniei, in fata colegilor din Camera Deputatilor.

Imediat dupa ce s-a intors catre scaunul din plen, Elena Udrea si-a intors privirile catre camerele de filmat si a dus un deget catre nas, informeaza Digi 24.

Libertatea Elenei Udrea, la mana Parlamentului - LIVE

Gestul Elenei Udrea pare a fi intentionat, intrucat deputatul a tinut degetul lipit de nas pret de cateva zeci de secunde.

Semnificatia gestului Elenei Udrea nu este cunoscuta, insa un comportament de acest gen este folosit uneori pentru a transmite cuiva ca "impartim un secret".

Udrea, pledoarie cu poezii in Parlament, inainte de votul pe arestare: In locul meu putea fi Ponta, daca avea curaj!

Parlamentarii din Camera Deputatilor dezbat si voteaza, luni, in cazul cererilor DNA privind incuviintarea arestarii preventive si inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, in dosarele Microsoft si Gala Bute.

Astfel, Camera Deputatilor ia in discutie sase solicitari venite din partea procurorilor DNA pe numele Elenei Udrea: in trei solicitari ale DNA se cere arestarea Elenei Udrea, doua solicitari vizeaza cererea de urmarire penala, iar intr-una se cere extinderea cererii de urmarire penala.

Fiecare vot pentru cererile DNA urmeaza sa dureze intre o ora si o ora si jumatate. Votul este secret, cu bile.

Cererea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, precum si cererea de extindere a urmarii penale au fost primele votate de deputati. De asemenea, deputatii au aprobat incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (6)