Udrea, despre Macovei: Are o obsesie pentru mine, nu m-as mira sa faca voodoo cu papusi blonde

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 20:55

4959 citiri

Foto: Stiripesurse.ro

Elena Udrea, presedintele PMP, este convinsa ca Monica Macovei are o obsesie pentru ea, acuzand-o ca, in campania electorala pentru prezidentiale, i-a copiat ideile, actiunile si sloganul.

Udrea a comentat astfel, intr-un interviu acordat Evenimentul Zilei, declaratia europarlamentarului, care a spus recent ca "Macoveismul este basismul fara Udrea".

"Nu exista nimic la doamna Macovei fara Elena Udrea. Monica Macovei are o obsesie pentru mine si lucrul acesta a fost extrem de evident, mai ales in campania de la prezidentiale unde, a intrat cu scopul de a lua din voturile care puteau veni la mine de la Traian Basescu, a avut o singura tinta in campanie - pe mine.

Mi-a copiat actiunile, ideile si chiar si sloganul. Nu m-as mira sa aud ca are acasa o camera plina cu fotografii cu mine, ori ca practica voodoo intepand cu andreaua papusi blonde...Asa cum am spus mereu, eu sunt o persoana pozitiva, optimista, fara frustrari, fara invidii... deci, mi-este greu sa o inteleg pe Monica Macovei", a spu Elena Udrea.

Monica Macovei, atacuri dure la Udrea si Melescanu

Cele doua doamne, contracandidate in primul tur al cursei pentru Cotroceni, s-au atacat reciproc in campania electorala si nu numai. Un episod memorabil a fost cel in care Monica Macovei a catalogat drept "dureros" faptul ca presedintele in exercitiu Traian Basescu a comparat-o cu Elena Udrea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (24)