Udrea: Actuala coalitie nu este cea mai fericita solutie

Duminica, 26 Iulie 2009, ora 11:38

3392 citiri

Foto: Arhiva

Elena Udrea, ministrul Turismului, a declarat ca actuala coalitie de guvernare "nu este cea mai fericita solutie", insa a mentionat ca nu vrea sa-si spuna parerea cat timp intelegerea dintre democrat-liberali si social-democrati va functiona.

Aceasta a mai spus sambata seara, la Mamaia, ca Marian Vanghelie nu se simte la putere pentru ca el nu si-a dorit niciodata aceasta coalitie, informeaza Evenimentul Zilei.

"Vanghelie este dintre cei care nu si-au dorit niciodata aceasta coalitie. Sigur, ea nu este cea mai fericita situatie. A fost obligatoriu sa incercam sa guvernam dupa rezultatul votului, asa cum s-a dat el in noiembrie, asa a votat populatia, ne astepta o criza si s-a dovedit acum cat de profunda este aceasta criza", a declarat aceasta.

Elena Udrea a mai spus ca este greu "sa mentii atentia PSD la problemele Guvernului atat timp cat inca de a doua zi de la semnarea protocolului domnul Geoana s-a situat in opozitie si in campanie electorala".

Ea sustine ca aceasta coalitie a fost utila pentru Romania si ar fi in continuare daca social democratii nu ar merge in campania electorala numai pe ideea de al infrange pe Traian Basescu.

"Nu-mi cereti mie parerea in legatura cu functionarea coalitiei. Daca era dupa mine, lucrurile stateau demult altfel", a mai declarat Udrea.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (60)