Baconschi, despre Prigoana: Marele candidat echipat cu plici

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 18:01

2297 citiri

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi comenteaza plecarea deputatului Silviu Prigoana din PDL, numindu-l pe acesta "marele candidat echipat cu plici".

"Silviu Prigoana - marele candidat echipat cu plici - a parasit PDL, dupa ce a scazut scorul bucurestean al partidului la un minim istoric", a scris Teodor Baconschi, pe blogul sau.

Acesta a amintit de momentul in care a spus ca Silviu Prigoana seamana "prea mult" cu Sorin Oprescu.

"Cu cateva luni in urma, cand am spus la RFI ca dl Prigoana seamana prea mult cu dl Oprescu - propunand in BPN ca PDL sa-l sustina pe Nicusor Dan - dl Prigoana a cerut cu voce de tunet excluderea din partid a 'intelectualilor'... Culmea ironiei, intelectualii acestia indisciplinati au ramas in PDL, unii chiar ca simpli membri...", a mai notat Teodor Baconschi.

Silviu Prigoana si-a dat demisia din PDL (Video)

Deputatul PDL Silviu Prigoana si-a inaintat demisia din grupul parlamentar al democrat-liberalilor, urmand a activa in continuare ca deputat independent.

Prigoana a trimis o informare, luni, catre conducerea Camerei Deputatilor, prin care a transmis ca, incepand din aceeasi zi, demisioneaza din grupul parlamentar PDL din Camera Deputatilor.

F.N.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (7)