Semifinale de foc la Wimbledon: Iata avancronica meciurilor

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 12:18

5167 citiri

Foto: Hepta.ro

Vineri vor avea loc semifinalele din turneul masculin de la Wimbledon, pe terenul central fiind programate doua dueluri de foc.

In primul meci al zilei, de la ora 15:00, sarbul Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial ATP, il va intalni pe francezul Richard Gasquet, favoritul numarul 20.

Cei doi s-au intalnit de 13 ori pana in prezent, iar in 12 dintre aceste partide s-a impus Novak Djokovici. Aceasta va fi insa primul meci pe iarba dintre cei doi.

La ultima intalnire directa, ce a avut loc in optimile de finala de la Roland Garros 2015, Novak Djokovici s-a impus cu 6-1, 6-2, 6-3, intr-o partida fara istoric.

Bookmakerii il considera mare favorit pe Djokovici in aceasta partida, oferind cota 1.06 pentru un succes al sarbului. In schimb, o victorie a lui Gasquet va inmulteste de zece ori banii.

Imediat dupa incheierea acestei partide se va disputa cel mai asteptat meci al zilei: semifinala dintre Andy Murray (locul 3 ATP) si Roger Federer (locul 2 ATP).

De fiecare data cand cei doi s-au duelat au iesit meciuri pe cinste, raportul intalnirilor directe fiind 12 la 11 in favoarea lui Federer.

Pe iarba, Murray si Federer s-au duelat de doua ori, scorul fiind egal. Ultimul meci pe iarba a avut loc in finala din 2012 de la Wimbledon, pe care Federer a castigat-o.

La casele de pariuri, Murray este considerat favorit, avand cota 1.80 pentru victorie. Un succes al lui Federer e rasplatit cu cota 2.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu