Roland-Garros 2020. Victorii pentru Monica Niculescu, Jaqueline Cristian si Laura-Ioana Paar. Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur al calificarilor

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 19:45

12110 citiri

Patru jucatoare din Romania au fost implicate astazi in meciurile din primul tur al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland-Garros.

Tenismena Laura-Ioana Paar a adus marti prima victorie pentru Romania la Roland-Garros 2020. Clasata pe locul 199 in lume, Laura Ioana-Paar a acces in turul 2 al calificarilor, invingand-o in 3 seturi, 1-6, 6-2, 6-2, pe frantuzoiaca Margot Yerolimos. In faza urmatoare, Paar o va intalni pe ucraineanca Marta Kostyuk, a doua favorita a tabloului de calificare.

Din pacate, Mihaela Buzarnescu (locul 127 mondial) si-a continuat declinul din ultima vreme, ea cedand fara drept de apel confruntarea din primul tur al calificarilor cu britanica Harriet Dart, scor 3-6, 0-6.

In schimb, tanara Jaqueline Cristian (22 de ani) si-a demonstrat superioritatea in fata tenismenei Jana Cepelova din Slovacia, pe care a invins-o cu 6-2, 7-6. In turul urmator, Jaqueline va da peste argentinianca Nadia Podoroska.

In cursul serii a intrat in turneu si Monica Niculescu, care a castigat meciul cu nipona Chihiro Muramatsu, scor 6-2, 7-5. In continuare, Niculescu se va duela cu Elitsa Kostova din Bulgaria.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)