Martina Navratilova e sigura ca a descoperit-o pe noua Serena Williams

Vineri, 23 Martie 2018, ora 13:09

10472 citiri

Foto: Twitter/Martina Navratilova

Martina Navratilova e convinsa ca Serena Williams are o urmasa in circuitul WTA.

Fosta mare tenismena ceha, cu 49 de turnee de Grand Slam castigate in cariera (18 la simplu si 31 la dublu) o compara pe castigatoarea de la Indian Wells, Naomi Osaka, cu Serena Williams.

"Precum idolul ei (Serena Williams), Naomi Osaka si-a dat seama cum sa-si imblazeasca propriul joc. Le puteti compara pe cele doua, pentru ca aceasta schimbare de joc e similara cu cea prin care a trecut Serena in tinerete. Americanca a avut mereu forta, dar a trebuit sa invete cum s-o controleze. Acum, Osaka, care de asemenea are multa putere in brat, a invatat cum joace un tenis mai inteligent", a spus Martina Navratilova pentru WTA.

"Osaka asteapta acum momentul potrivit pentru a-si lansa lovitura. Rezultatul e ca astfel a redus numarul greselilor nefortate, care veneau pentru ca se grabea sa finalizeze punctul. Aceasta schimbare ii aduce intre 10 si 15 puncte in plus pe meci, putand fi diferenta intre a castiga sau pierde", a continuat fosta tenismena ceha.

Naomi Osaka (20 de ani) traverseaza o perioada excelenta, impunandu-se saptamana trecuta la Indian Wells, iar in aceasta saptamana a invins-o in doua seturi chiar pe Serena Williams, in runda inaugurala a turneului de la Miami.

Indian Wells 2018 e primul si, deocamdata, singurul turneu WTA castigat de sportiva japoneza.

La competitia din California, Naomi Osaka le-a invins, printre altele, pe Simona Halep, Karolina Pliskova si Maria Sharapova!

I.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu