O fosta rivala a Simonei Halep a nascut o fetita, al carei tata este necunoscut

Autor: David Anghel

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 05:25

19302 citiri

Jelena Jankovici si Simona Halep FOTO facebook

Retrasa din activitate, sarboaica Jelena Jankovic a nascut marti, 6 aprilie, o fetita.

Jankovic, una dintre cele trei jucatoare care au ocupat primul loc in clasamentul mondial fara a cuceri un titlu de Grand Slam in intreaga cariera - celelalte sunt Dinara Safina si Karolina Pliskova - s-a retras din activitate in 2017, si a disparut din lumina reflectoarelor.

Presa din Serbia scrie insa ca fosta jucatoare, ajunsa acum la 35 de ani, a nascut o fetita. Nu se stiu informatii despre numele ei sau despre cine este tatal. In schimb, s-a aflat ca a nascut intr-o clinica privata din Belgrad.

Jankovic a fost lider mondial incepand din august 2008, adunand in total 18 saptamani pe prima pozitie. Ca o coincidenta, ea a fost chiar a 18-a jucatoare care a urcat pe primul loc in clasament.

Simona Halep are amintiri speciale legate de Jelena Jankovici. Acum sapte ani, pe 27 ianuarie 2014, ea patrundea in Top 10 WTA, o performanta notabila pentru tenisul romanesc, care nu mai avusese o prezenta acolo din 1979, de pe vremea Virginiei Ruzici.

In ianuarie 2014, Simona atingea sferturile de finala la Australian Open, dupa ce o elimina pe Jelena Jankovic (8): 6-4, 2-6, 6-0, fapt care la finalul turneului i-a adus un salt important in clasamentul mondial

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)