Ilie Nastase, despre infrangerea Simonei Halep si victoria Monicai Niculescu

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 18:20

8478 citiri

Foto: fedcup.com

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost prezent la Cluj la meciurile de Fed Cup si a comentat victoria obtinuta de Monica Niculescu si infrangerea Simonei Halep.

"Monica este o luptatoare si a batut-o cu ambitia. Multe fete ar trebui sa invete de la ea. Sigur, meciul abia acum incepe. Kvitova a avut probleme, nu cred ca a stat bine fizic. Avea o moleseala in ea, nu se misca bine", a spus Ilie Nastase la Dolce Sport.

Apoi, Ilie Nastase a vorbit despre infrangerea pe care Simona Halep a suferit-o, mentionand ca sportiva nu trebuie criticata.

"Ma asteptam mai mult de la Simona, dar sa nu ne suparam pe ea. Pliskova este o jucatoare de viitor, periculoasa. Simona nu cunostea bine jocul adversarei", a completat Nastase.

"Maine s-ar putea ajungela 2-2 si sa fie decisiv dublul, dar sper sa nu ajungem acolo", a conchis Nastase.

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa prima zi, scor 1-1, dupa ce Monica Niculescu a reusit sa produca o mare surpriza, in sferturile de finala ale Fed Cup.

Sportiva noastra a invins-o pe ocupanta locului 9 in clasamentul WTA, Petra Kvitova, scor 6-3, 6-3, dupa un meci absolut superb.

Reamintim ca Simona Halep a fost infranta in primul meci de Karolina Pliskova, dupa un meci in care nu si-a putut stapani din nou nervii.

Duminica, incepand cu ora 13:00, se vor disputa urmatoarele meciuri:

Simona Halep - Petra Kvitova

Monica Niculescu - Karolina Pliskova

Andreea Mitu/Raluca Olaru - Dennisa Alertova/Barbora Strycova (componenta echipelor se poate modifica)

Toate meciurile vor fi transmise in direct de Ziare.com.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu