Garbine Muguruza, decisa sa joace la US Open

Vineri, 24 Iulie 2020, ora 16:57

3203 citiri

Foto: Facebook / Garbine Muguruza

Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, nr. 16 WTA, a anuntat ca va juca la US Open si la toate turneele posibile programate in acest sezon, daca situatia sanitara o va permite, relateaza EFE.

Muguruza, campioana la Roland Garros (2016) si Wimbledon (2017), se considera o ''competitoare innascuta'' si abia asteapta reluarea turneelor.

In cele mai dificile momente ale pandemiei de coronavirus, Muguruza si-a mentinut rutina de antrenament la Geneva, in asteptarea reluarii sezonului.

''E mai bine sa joc, decat sa n-o fac. Ma gandesc sa joc turneele americane de pregatire pentru US Open, apoi turneele pe zgura care se vor finaliza cu Roland Garros'', a declarat Muguruza la intrebarea privind participarea la US Open. Jucatoare iberica a opinat ca decizia privind disputarea sau anularea US Open ''va fi foarte dificila''.

In noul context generat de Covid-19 in lume, Muguruza a opinat ca jucatorii trebuie sa dea dovada de tarie fizica si de caracter: ''Este o problema de rezistenta si forta mentala. Cine este mai puternic, va avea un drum mai usor catre triumf''.

Muguruza, antrenata de Conchita Martinez, a avut un start bun de sezon, jucand finala de la Australian Open, in care a fost invinsa de americanca Sofia Kenin, dupa ce in semifinale o intrecuse pe Simona Halep.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu