Urmarit general, prins din intamplare dupa noua ani de politistii din Giurgiu

Joi, 29 Decembrie 2011, ora 16:31

2105 citiri

Un barbat din Bucuresti dat in urmarire generala pentru o pedeapsa cu inchisoare neispasita, primita in urma cu noua ani, a fost depistat accidental de politistii din Giurgiu.

Acestia l-au prins dupa ce bucuresteanul a fugit de la locul unui accident pe care l-a provocat pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, in localitatea Naipu din judetul Giurgiu, informeaza Realitatea Tv.

Urmaritul general a accidentat in localitatea Naipu un batran in varsta de 74 de ani, dupa care si-a continuat linistit de drum.

Bucuresteanul era urmarit general inca din 2002, cand a primit o pedeapsa cu executare pentru inselaciune.

"Victima, de 74 de ani, din comuna Ghimpati, satul Naipu, judetul Giurgiu, a traversat neregulamentar strada, fiind accidentata usor. La scurt timp dupa comiterea accidentului, politistii Inspectoratului de Politie al judetului Giurgiu, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier Teleorman, l-au depistat pe autorul accidentului ca fiind un barbat de 48 ani din municipiul Bucuresti. La verificari s-a stabilit ca acesta nu are permis de conducere si figura ca urmarit general din anul 2002, avand mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea emis de Judecatoria Ploiesti, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune", se arata intr-un comunicat al Politiei Giurgiu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)