Un barbat care a aruncat gunoiul pe marginea soselei a fost amendat dupa ce un localnic l-a fotografiat si a pus imaginea pe Facebook

Marti, 31 Iulie 2018, ora 17:59

3815 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Un barbat din judetul Brasov, care a aruncat gunoiul provenit din constructii pe marginea unui drum de la iesirea din Fagaras, a fost fotografiat de un localnic, iar poza a fost pusa pe Facebook. Politistii locali l-au identificat pe cel care a lasat deseurile in drum si l-au amendat.

Un barbat din Fagaras a observat un sofer care arunca din masina saci cu gunoi, pe marginea drumului. Revoltat de gestul persoanei care si-a lasat deseurile in apropierea soselei, acesta a postat numarul autoturismului pe Facebook, iar politistii locali s-au autosesizat.

"Un cetatean al orasului a vazut cand respectivul individ lasa gunoiul acolo, la iesirea din Fagaras, si a postat numarul masinii pe Facebook. Colegii mei l-au contactat pe respectivul cetatean, acesta a recunoscut, i-a condus la fata locului, a sunat la firma de salubritate, care s-a prezentat sa ridice gunoiul si s-a aplicat o sanctiune mai mica, tocmai pentru faptul ca a recunoscut fapta si a colaborat. Este un barbat care avea o duba", a declarat Lucian Petri, directorul Politiei Locale Fagaras.

Potrivit acestuia, barbatul amendat lasase pe marginea drumului resturi de materiale de constructii si din plastic.

Recent, o femeie din judetul Mehedinti a primit acasa un colet cu gunoiul menajer pe care l-a aruncat pe marginea unei sosele din Gorj. Un trecator a decis sa-i trimita acasa pachetul, dupa ce a gasit printre resturi si facturi cu datele personale ale tinerei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (1)