Un barbat acuzat ca a sechestrat o fata de 13 ani pe care a violat-o in mod repetat a fost arestat. Initial, judecatorii l-au lasat in libertate

Joi, 20 August 2020, ora 08:29

3409 citiri

FOTO Pixabay

Un barbat de 36 de ani din comuna Izvorul Berheciului, judetul Bacau, a fost arestat preventiv, la Braila. intr-un dosar in care este acuzat ca a lipsit de libertate si a violat o fata de 13 ani. Initial, propunerea de arestare preventiva a barbatului a fost respinsa.

"In perioada noiembrie 2016-iunie 2017, barbatul, profitand de imposibilitatea unei minore, in varsta de 13 ani, de a se apara ori de a-si exprima vointa, ar fi intretinut raporturi sexuale cu aceasta", a declarat Laura Belciugan, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, potrivit adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, Gheorghe Dima a fost propus pentru arestare preventiva in 12 august, dar Judecatoria Braila a respins cererea Parchetului de arestare preventiva a barbatului, plasandu-l sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Procurorii au contestat decizia, iar in cursul zilei de marti, 18 august, barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila, mai arata adevarul.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)