Turista ranita in Muntii Fagaras, evacuata cu un elicopter SMURD

Duminica, 30 August 2015, ora 20:10

2268 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

O turista in varsta de 26 de ani care a cazut, duminica, pe o poteca turistica din Muntii Fagaras si a suferit un traumatism la un genunchi a fost evacuata de pe munte cu un elicopter SMURD, fiind transportata la un spital din Targu Mures.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, a declarat, duminica, pentru corespondentul Mediafax, ca o turista in varsta de 26 de ani a suferit un traumatism la un genunchi dupa ce a cazut pe o poteca turistica din Muntii Fagaras.

"Accidentul s-a produs in apropierea Cabanei Podragu. Turista a cazut pe o poteca turistica, la acelasi nivel, si a suferit un traumatism la un genunchi", a declarat Bianca Sabau.

Potrivit acesteia, turista nu s-a mai putut deplasa si a fost solicitat[ interventia echipajului Salvamont, dar si a elicopterului SMURD de la Targu Mures.

Elicopterul a reusit sa aterizeze in zona accidentului si a preluat-o pe turista ranita, transportand-o la un spital din Targu Mures pentru ingrijiri.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (1)