Tren deraiat langa Pitesti, din cauza inundatiilor

Marti, 29 Iulie 2014, ora 18:58

2426 citiri

CFR a confirmat faptul ca un tren privat a deraiat pe ruta Pitesti - Curtea de Arges, marti dupa-amiaza, din cauza unei viituri provocate de inundatii.

"Compania Nationala de Cai Ferate 'CFR' SA va informeaza ca, azi, in jurul orei 17:00, trenul 14197 apartinand operatorului privat Regiotrans a deraiat in zona unui podet unde s-a produs o viitura, intre statiile Bascov - Valcele.

Echipele de interventie se deplaseaza la fata locului pentru a constata cauzele care au dus la producerea deraierii si a intreprinde masurile necesare pentru reluarea circulatiei", se arata in comunicatul remis Ziare.com, dupa ora 18:00.

Cod rosu de inundatii - LIVE

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ulterior ca, in urma deraierii trenului in Arges, o femeie a fost ranita usor. Circulatia feroviara intre Pitesti si Curtea de Arges este blocata in zona localitatii argesene Borlesti.

De asemenea, la ora 17:00 nu circulau trenuri intre Targu Jiu si Petrosani, din cauza lipsei de tensiune in linia de contact intre statiile Valea Sadului - Livezeni.

Mai multe localitati din judetele Arges, Valcea si Gorj au fost inundate, marti, cateva sute de persoane fiind evacuate de autoritati. Totodata, un barbat a murit dupa ce a fost luat de viitura in Arges.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu