Tragedie pe sosea: O basculanta a cazut peste un microbuz - cinci morti

Vineri, 24 Aprilie 2009, ora 17:53

2607 citiri

Foto: Antena 3

Cinci persoane si-au pierdut viata, vineri, dupa ce o basculanta s-a rasturat peste un microbuz pe DN 22C, in localitatea Stefan cel Mare, pe raza judetului Constanta.

Basculanta, incarcata cu 40 de tone de nisip, s-a rasturnat peste microbuzul de transport in urma unei explozii la o anvelopa.

Primul bilant al tragediei a fost de patru morti, si s-a presupus ca intre fiarele contorsionate ale microbuzului s-ar mai fi aflat inca trei persoane.

In urma accidentului ar mai fi fost ranita o persoana aflata intr-un autoturism, acrosat la randul sau de basculanta, informeaza Antena 3. Aceasta ar fi fost transportata la Spitalul din Medgidia.

Echipa de la descarcerari a incercat timp de mai multe ore sa scoata victimele din microbuz, care, potrivit sefului Politiei Rutiere Constanta, a fost redus la un morman de fiare cu inaltimea de 90 de centimetri.

Soferul basculantei a suferit rani usoare si a fost transportat la spital. El va fi interogat de politisti pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs incidentul.

Traficul in zona a fost blocat timp de cateva ore, la locul accidentului existand si scurgeri de combustibil.

Potrivit Realitatea Tv, Politia Rutiera a deviat traficul, pe sensul catre Constanta, de pe Autostrada Soarelui, pe ruta Fetesti - DN3B - Harsova -DN2A-Constanta.

Autoturismele aflate deja pe DN 22C au fost deviate pe DJ 223 Cochirleni, cu iesire pe DN 3.

Pe sensul catre Cernavoda, traficul a fost deviat pe DJ 224 Medgidia -Tortomanu - DN 2A Harsova - Slobozia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (3)