Traficant de droguri, arestat după o urmărire ca în filme. Fugarul a încercat să scape sărind de pe un acoperiș pe altul

Autor: Alina Toma

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 10:09

3208 citiri

Traficantul a fost dus în penitenciar pentru executarea pedepsei FOTO Poliția Română

Un traficant de droguri, căutat pentru executarea unei pedepse de 10 ani și 10 luni de închisoare a fost prins în Sectorul 5 al Capitalei. Traficantul a încercat să fure alergând pe mai multe acoperișuri.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele unui bărbat, condamnat la 10 ani și 10 luni inchisoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.

Din investigații s-a stabilit faptul că persoana urmărită se ascunde la o adresă din Bucuresti, sector 5, iar la momentul pătrunderii in curtea imobilului, bărbatul urmărit a escaladat geamul unei dependințe și a început să alerge pe acoperișurile imobilelor învecinate, în încercarea de a scăpa. Polițiștii l-au urmărit, prins și imobilizat pe acoperisul unui imobil”, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit polițiștilor, traficantul a fost dus în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (1)