Titus Munteanu va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 09:25

2195 citiri

Foto: Libertatea

Titus Munteanu, care a murit miercuri, la varsta de 72 de ani, va fi inmormantat sambata, la cimitirul Bellu din Bucuresti.

Ora la care va fi inmormantat realizatorul de televiziune Titus Munteanu nu a fost inca stabilita.

Trupul neinsufletit al realizatorului de televiziune Titus Munteanu a fost depus joi la pranz la Biserica Sfantul Elefterie Vechi din Bucuresti, a spus regizorul Radu Munteanu, fiul realizatorului de televiziune.

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit, miercuri, la varsta de 72 de ani. Munteanu era internat de doua saptamani la sectia de terapie intensiva a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitala, unde a incetat din viata, din cauza unei boli respiratorii complexe.

"Boala s-a agravat, astfel ca, in ciuda tratamentelor si a efortului echipei medicale, pacientul a decedat", au mai spus sursele medicale.

Titus Munteanu s-a nascut pe 3 octombrie 1941 si este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania.

Unul dintre cele mai recente proiecte ale sale este "O data-n viata", difuzat de TVR 1 si prezentat de Iuliana Tudor. Din 1971 pana in 1997 a fost redactor, apoi realizator in cadrul Redactiei Divertisment din TVR. In septembrie 1998 a devenit director de programe TVR, iar din 1999 pana in 2001 a ocupat functia de director TVR 1.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (1)