Tarat de TIR aproape 100 de kilometri

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 11:06

2838 citiri

Foto: Arhiva

Cadavrul unui mopedist accidentat mortal in localitatea bihoreana Valea Mare de Cris a fost tarat aproape 100 de kilometri.

Politistii banuiesc ca victima, descoperita pe raza localitatii Garbau din Cluj, a fost acrosata de un tir, potrivit Adevarul.

"Soferul nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum, carosabil acoperit cu zapada, si a acrosat din spate mopedul. In urma impactului, conducatorul mopedului a fost proiectat pe contrasens, unde a fost accidentat de un autotractor TIR, al carui conducator nu s-a oprit la fata locului dupa producerea accidentului", potrivit autoritatilor.

Imediat dupa accident, soferul microbuzului a anuntat autoritatile, care au ajuns la fata locului, insa nimeni nu a gasit cadavrul barbatului.

Potrivit informatiilor furnizate de politisti, soferul microbuzului nu a vazut unde a fost proiectata victima, dupa impact.

Dupa mai bine de o ora, politistii din judetul Cluj au fost anuntati ca pe DN 1, pe raza localitatii Garbau, este cadavrul unui barbat, posibila victima a unui accident. In urma verificarilor, politistii au stabilit ca este cadavrul tanarului accidentat de microbuz in judetul Bihor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu