Sute de romani care au venit din Anglia, inghesuiti pe aeroportul Otopeni (Foto)

Luni, 30 Martie 2020, ora 10:50

18559 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Sute de romani care s-au intors in noaptea de duminica spre luni din Marea Britanie s-au inghesuit pe aeroportul Henri Coanda pentru formalitatile necesare, fara a se tine cont de regulile de pastrare a distantei pentru evitarea imbolnavirii cu COVID-19.

Imaginea a fost postata pe Facebook de Mihai Sturzu, fost artist si parlamentar PSD, devenit pilot. "Distantare sociala la controlul vamal. Otopeni, sosiri. Acum! 30 martie 2020. 03:30. Suntem bine", a notat acesta in descrierea imaginii.

Reprezentantii Aeroportului Henri Coanda au declarat, pentru Antena 3, luni dimineata, ca aglomeratia s-a produs pentru ca trei avioane au ajuns in acelasi timp pe aeroport.

Practic, 433 de pasageri sositi cu trei curse dinspre Doncaster Sheffield, Southend Londra si Gatwick Londra s-au inghesuit pentru formalitatile de la controlul de frontiera.

UPDATE 12:13 - Florin Dumitrescu, director general al Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti, a declarat ca pasagerii au fost de vina pentru ca nu au respectat distanta minima recomandata.

"Din nefericire am avut 3 curse la o distanta mica de timp, 433 de pasageri. Noi am montat multe afise cu informare, avem informari si audio, cu privire la respectarea distantei de 2 metri. (...) Din nefericire pe acea zona avem si controlul DSP-ului termoscannerul, deci oamenii trebuie sa stea sa prezinte formularul fie completat in avion, fie in zona aeroportului. Am amenajat special mese pentru completarea formularelor", a declarat Dumitrescu, la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (10)