Spania isi va deschide granitele pentru turistii straini incepand din luna iulie: "Sa nu fie supusi unui risc si nici noi"

Sambata, 23 Mai 2020, ora 18:21

3781 citiri

Foto: Arhiva Ziare.com

Spania nu isi va deschide granitele pentru turistii straini mai devreme de luna iulie, a anuntat sambata premierul spaniol Pedro Sanchez, transmite agentia DPA.

"Incepand din iulie primirea turistilor straini va fi reluata, in conditii stricte de siguranta" pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, a precizat premierul socialist spaniol intr-un discurs.

"Vom asigura ca turistii sa nu fie expusi vreunui risc si de asemenea ca ei sa nu reprezinte un risc pentru noi", a adaugat el.

Prin acest anunt premierul spaniol a zadarnicit sperantele pentru o deschidere mai rapida a sezonului turistic in Spania, una dintre tarile cele mai afectate de pandemia de COVID-19 si care in timpul acesteia si-a transformat numeroase hoteluri in spitale.

In schimb, Italia, tara care a fost un alt focar de coronavirus, a anuntat recent ca-si va deschide granitele pentru turistii straini incepand din 3 iunie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu