Un TIR s-a răsturnat la scurt timp după ce șoferul a depășit o mașină a Jandarmeriei

Autor: Bogdan Atanasiu

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 12:08

1951 citiri

Imagine de la locul accidentul FOTO Jandarmeria Română

Un TIR care a intrat într-o depășire s-a răsturnat, blocând o șosea din județul Bacău. Șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Potrivit unui comunicat al Poliției Rutiere, miercuri dimineață, 8 decembrie, in jurul orei 04.30, șoferul unui TIR care se deplasa pe Calea Moinești din județul Bacău a depășit un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Bacău care se întorcea din misiune.

Ulterior, șoferul a pierdut controlul asupra autovehiculului în următoarea curbă, răsturnându-se pe carosabil, blocând ambele sensuri de mers.

Jandarmii au oprit și au alertat serviciile de urgență, iar până la sosirea Poliției și a echipajului SMURD, cu ajutorul unei scări de la o autospecială de deszăpezire care trecea prin zonă, un jandarm a ajutat șoferul să iasă din cabina tirului răsturnat, iar celălalt a semnalizat zona cu triunghiuri reflectorizante și a dirijat mașinile din trafic pentru a nu se crea un blocaj.

După sosirea echipajului SMURD șoferului i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, iar jandarmii au continuat să asigure fluidizarea traficului în zonă împreună cu polițiștii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu