Șofer, prins băut la volan într-o mașină peticită și fără cauciucuri. Cum a explicat bărbatul situația ciudată polițiștilor

Autor: Alina Toma

Luni, 13 Decembrie 2021, ora 10:16

3601 citiri

Bărbatul nu vorbea coerent și era dezorientat FOTO IPJ Constanța

În noaptea de 10 spre 11 decembrie un bărbat care circula haotic în stațiunea Mamaia, din Constanța, a fost oprit de un polițist aflat în timpul liber.

Cosmin Guicilă, agent șef adjunct de poliție, a observat în trafic o mașină care circula cu cauciucurile sparte.

„Cosmin s-a apropiat de autoturism, pentru a putea să-l observe pe cel care se afla la volan şi, în acelaşi timp, a solicitat sprijin colegilor lui, care s-au deplasat de îndată către locaţia indicată”, transmite IPJ Constanţa.

Șoferul nu vorbea coerent și părea dezorientat, drept urmare poliţiştii i-au cerut să sufle în aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, iar pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Bărbatul a declarat că anvelopele autoturismului s-au spart, după ce ar fi intrat în coliziune cu o bordură de la marginea carosabilului”, mai spun poliţiştii.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu