Scene de groaza pe litoralul romanesc: A cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune

Sambata, 08 August 2015, ora 19:04

5193 citiri

Foto: Facebook/Parafly Romania

Un barbat a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce a cazut cu parapanta pe un stalp de inalta tensiune, pe care l-a pus la pamant, incidentul avand loc sambata dupa-amiaza, in zona statiunii Jupiter.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitati, sambata, sa intervina in Jupiter, dupa ce un barbat care se dadea cu parapanta a pierdut controlul aparatului de zbor din cauza vantului puternic si a intrat intr-un stalp de inalta tensiune.

Accident de parapanta in Muntii Calimani: Un tanar in stare grava

In urma impactului, stalpul respectiv a fost pus la pamant. Pompierii au intervenit pentru a-l scoate de acolo pe barbat si pentru a indeparta cablurile de inalta tensiune, astfel incat sa nu existe pericolul de electrocutare.

Barbatul a fost diagnosticat cu multiple traumatisme si fractura de femur, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru a fi supus investigatiilor si tratamentului de specialitate.

S-a prabusit cu parapanta in muntii din Arges - victima gasita in coma, adusa in Capitala - Update

Dupa ce a incheiat aceasta interventie, echipajul ISU Dobrogea a acordat primul ajutor unui turist inecat in Jupiter. Barbatul a fost readus la viata, iar apoi o ambulanta l-a dus la spital pentru ingrijiri medicale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (2)