Roman vaccinat la 105 ani, mandria orasului. "S-a prezentat la centru, a completat fisa, a scris si a citit fara ochelari"

Autor: Teodor Serban

Marti, 19 Ianuarie 2021, ora 18:55

4031 citiri

Iosif Rusu

Un fost profesor de muzica pe nume Iosif Rusu, in varsta de 105 ani, a fost printre primii vaccinati din orasul Gherla.

Primarul Ovidiu Dragan a declarat pentru monitorulcj.ro, ca barbatul a avut emotii, insa dupa vaccinare a recunoscut ca nu a simtit nimic mai mult decat intepatura acului.

"Domnul Rusu Iosif, cel mai in varsta cetatean al municipiului nostru si poate chiar din zona noastra, s-a prezentat la centru, a completat fisa, a scris si a citit fara ochelari. Doctorul de serviciu i-a verificat fisa medicala, aceasta fiind o chestiune de protocol care se face la oricine se vaccineaza. S-a constatat ca totul este in regula si se poate vaccina, a intrat in cabina si a fost vaccinat. L-am intrebat ce simte, a spus ca nu simte nimic, decat o intepatura.

A recunoscut ca are emotii, fiind un vaccin nou. Dupa aceea a stat in zona post-vaccinare pentru 15 minute, nu a avut nicio reactie negativa, a primit adeverinta iar peste 21 de zile, se va prezenta la rapel", a declarat primarul Ovidiu Dragan.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)