Primarul din Orsova a fost amenintat cu un cutit intr-o benzinarie

Luni, 13 Februarie 2017, ora 23:59

5130 citiri

Foto: Arhiva Facebook/Marius Stoica

Primarul municipiului Orsova, Marius Stoica, a fost agresat si amenintat, luni seara, in benzinarie, de un individ care a fost prins de Politie si dus la audieri.

Marius Stoica a precizat ca ca il cunostea pe agresor, dar nu stie de ce a recurs la acest gest.

"Eram in benzinarie sa ii cumpar copilului un suc, ma rugase sa ii duc acasa. Am luat sucul, m-am dus la casa, am platit si apoi a aparut un om asa... mai robust, cu tatuaje multe, il stiam pe individ, are probleme cu legea. S-a repezit la mine, m-a injurat, m-a amenintat. I-am zis sa ma lase in pace.

A reusit sa ma scoata afara, acolo a profitat de faptul ca nu era nimeni, m-a luat de gat si mi-a zis: 'ba (...), potoleste-te ca te omor' si mi-a pus ceva la gat. Nu stiu daca era cutit, nu am apucat sa vad pentru ca ma stransese cu bratul de gat. M-am speriat, am inceput sa ma zbat, am reusit sa scap din prinsoarea lui si am fugit inapoi in magazin. Am sunat la 112, iar Politia a venit imediat. El nu a apucat sa fuga de la fata locului, asa ca l-au luat la Politie. Nu mi-a spus cu ce sa ma potolesc, de ce m-a amenintat", a declarat corespondentului MEDIAFAX, primarul municipiului Orsova, Marius Stoica.

Agresorul a fost dus la Politie, unde este audiat, la ora transmiterii acestei stiri.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca, in urma cu o saptamana, acelasi individ ar fi amenintat si un consilier local si tot el ar fi autorul incendierii, in urma cu trei ani, a masinii consilierului local Adrian Cican, pe atunci presedinte PDL Orsova.

Intrebat daca are cunostinta despre acest incident, consilierul Adrian Cican a spus ca a fost sunat de edil, care i-a spus ca a fost amenintat.

"Dupa sedinta ne-am despartit, iar apoi m-a sunat sa imi spuna ca a fost amenintat. Unul dintre cei care mi-a incendiat masina era clar el, dar dosarul a fost clasat", a spus Adrian Cican, consilier local in Orsova.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: MEDIAFAX

Vezi comentariile (3)