Pianistul german Davide Martello a interpretat Imagine la protestul din Bucuresti

Autor: Redactia Ziare.com

Sambata, 10 August 2019, ora 20:30

5025 citiri

Foto: Ziare.com/Alex Nistor

Davide Martello, celebrul pianist german care a cantat in mai multe zone de conflict ale lumii si care a sustinut, anul trecut, un concert si in Piata Victoriei din Bucuresti, a mers, sambata, spre Piata Victoriei, interpretand piesa Imagine a lui John Lennon.

Davide Martello a anuntat zilele trecute pe Facebook ca si-a anulat urmatoarele concerte din Germania pentru ca in data de 10 august, la Bucuresti va avea loc o mare manifestatie impotriva coruptiei din Romania de la care nu vrea sa lipseasca.

Artistul a fost prezent anul trecut, la o luna de la reprimarea violenta a manifestatiei antiguvernamentale din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit in forta pentru a elibera Piata, unde a sustinut un concert. Protestul a fost intitulat "Gust de libertate/ A taste for freedom".

Pianistul Davide Martello este celebru pentru faptul ca si-a dus pianul in multe zone de conflict din lume, cum ar fi in Piata Taksim din Istanbul, la Battaclan, in Euromaidanul din Kiev sau in Afghanistan, unde a sustinut concerte.

David Martello a purtat un tricou pe care era scris Rezistenta, iar pe pian a asezat simbolic o masca de gaze, in amintirea celor intamplate pe 10 august 2018.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (4)