VIDEO Orban, despre presupusa frauda electorala de la Sectorul 1: "Marea bomba mediatica a fost un mare fas"

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 19:45

3173 citiri

Ludovic Orban in timpul sedintei de Guvern FOTO Captura video Facebook/Ministerul Afacerilor Interne, Romania

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, in debutul sedintei de Guvern, felicitari ministrilor pentru organizarea alegerilor si a afirmat ca presupusa frauda electorala de la Sectorul 1 "marea bomba mediatica a fost un mare fas".

"Vreau sa va felicit pentru modul in care ati organizat alegerile, sigur, impreuna cu AEP-ul si celelalte institutii. Am inteles ca pana la urma marea bomba mediatica a fost un mare fas, dar e o obisnuinta ca la postul respectiv de televiziune infractorii sa fie prezentati drept oameni cinstiti si oamenii cinstiti sa fie prezentati ca hoti", a declarat, joi, premierul Ludovic Orban in debutul sedintei de Guvern.

Premierul a afirmat ca au mai existat incidente minore in ziua alegerilor.

"Sigur, incidente, dar incidente minore si am remarcat mobilizarea din ziua votului in conditiile de dificultate extrema in care s-au desfasurat alegerile. Chiar vreau sa va felicit, domnule ministru", a mai transmis Orban.

Antena 3 a prezentat, miercuri seara, 30 septembrie, imagini in care a sustinut ca apar membri ai USR care umbla la sacii cu voturi in Sectorul 1.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: NEWS.RO

Vezi comentariile (3)