O fetita de 10 ani din Iasi a incercat sa se sinucida

Miercuri, 17 Iunie 2009, ora 14:48

1523 citiri

Foto: Arhiva

O fetita in varsta de doar zece ani din Iasi a incercat sa se sinucida inghitind zeci de pastile pe care le-a gasit prin casa. Ea a ajuns la spital in coma toxica, insa medicii au reusit sa o salveze.

Fata este tinuta sub observatie la Spitalul de Pediatrie "SF. Maria" si primeste tratament medicamentos. Se pare ca ea isi planificase demult gestul disperat: pe calculatorul ei s-au gasit mesaje in care scria ca vrea sa moara si s-a dovedit ca accesase sute de site-uri morbide, ba chiar isi desenase dinainte mormantul, relateaza Romania Libera.

Parintii nu si-au dat seama de problemele pe care le avea fetita, eleva foarte buna de altfel, decat dupa ce s-a petrecut incidentul. Psihologii atentioneaza parintii sa fie mai atenti in legatura cu site-urile accesate de copii.

"Simboluri ciudate, cruci intoarse, morminte sau moarte, toate sunt ceva normal pentru ei si site-urile de acest gen le devin repere, pentru ca acum ei imita tot", a declarat dr. Mihaela Ghircoias, psiholog pediatru, care a consultat-o pe fetita, pentru Romania Libera.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu