Nastase a ravnit la ceasul lui Vanghelie

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 12:03

4004 citiri

Ceasul de cateva zeci de mii de euro pe care si l-a achizitionat recent Marian Vanghelie a starnit invidia colegului de partid Adrian Nastase, care si l-ar fi dorit, dar nu l-a primit.

Printre persoanele care l-au invidiat pe edilul sectorului 5 pentru noua achizitie s-a numarat si Adrian Nastase, sustine Ziarul Ring.

Mai mult chiar, Nastase i-ar fi propus lui Vanghelie sa i-l dea lui, dar cererea nu a avut succes. Edilul sectorului cinci si-a cumparat un ceas marca Parmigiani Toric Retrograde din aur de 18 carate, cu diamante si curea confectionata din piele de crocodil.

Accesoriul achizitionat a fost prezentat cu mandrie de Vanghelie social democratilor in cadrul intalnirii tineretului PSD care a avut loc la Geoagiu Bai, in acest weekend.

Vanghelie l-a refuzat pe Nastase

Adrian Nastase i-a spus colegului sau de partid ca are un ceas foarte frumos si scump. In replica Marian Vanghelie a glumit si a spus ca este vorba de un kitsch de trei euro.

Insa liderul de onoare al PSD nu s-a lasat intimidat si i-a propus edilului sectorului cinci un schimb de ceasuri, Nastase avand un veritabil Patek Phillipe.

Dar a fost refuzat cu eleganta de presedintele PSD Bucuresti care nu a vrut sa renunte la ceasul lui foarte scump.

(Foto: www.sutu.ro)

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Vezi comentariile (17)