Muresan la DNA: Inscenarea asta va fi demascata (VIDEO)

Vineri, 21 Martie 2008, ora 09:52

1156 citiri

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a fost chemat din nou vineri la DNA pentru audieri. "Nu ma astept la mare lucru, evident ca toata inscenarea asta va fi demascata si e interesant de vazut cum s-au pus cap la cap asa-zisele inregistrari, filmari, sa vedem ce filme artistice vom mai vedea, ca am inteles ca vom mai viziona", a declarat fostul ministru, inainte de intrarea la DNA.

Muresan a dezvaluit ca nu s-a mai intalnit cu Decebal Traian Remes, pentru a respectata decizia Tribunalului Bucuresti, care i-a interzis sa se vada cu partile implicate in proces.

Intrebat despre Gheorghe Ciorba, fostul ministru a dezvaluit ca acesta nu l-a mai cautat. "El participa in continuare la licitatii, inteleg ca castiga premii pentru aceste actiuni, il vad prin sat, pe acolo, pe la mine, cu flotila de masini, evident ca o duce foarte bine", a continuat Muresan.

Referitor la dosar, fostul ministru a declarat ca va face o lista cu cereri pentru ca doreste respectarea procedurii. Muresan a adaugat ca vrea sa vada intregul dosar, pentru ca stie "ca mai dispar mai apar documente".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu