Microbuz cu romani, accident mortal in Austria din cauza unei dispute pentru o tigara

Marti, 05 Mai 2015, ora 18:16

11379 citiri

Foto: Voice of Vienna

Un roman care a incercat sa-l dea la o parte de la volan pe un prieten de-al sau, tot roman, care conducea un microbuz pe o autostrada in Austria, a provocat astfel un accident mortal luni dimineata.

Cei doi s-au luat la cearta din cauza unei tigari, iar conflictul a degenerat, barbatul in varsta de 29 de ani aflat pe bancheta din fata atacandu-l direct pe soferul in varsta de 30 de ani, relateaza site-ul thelocal.at.

Drept urmare, aceasta din urma a pierdut controlul microbuzului, care a lovit remorca unui alt vehicul si s-a rasturnat. In microbuz se aflau sase romani care se intorceau in tara dintr-o calatorie in Marea Britanie. Unul dintre ei, in varsta de 60 de ani, a fost aruncat afara in momentul producerii accidentului si a decedat. Alti doi pasageri sunt grav raniti, iar soferul si inca un pasager au suferit rani usoare.

Individul care a provocat accidentul a fugit, dar a fost prins in cursul dupa-amiezii de politia austriaca, ce a mobilizat pentru cautarea lui inclusiv un elicopter si echipe cu caini speciali.

Traficul pe autostrada A1 a fost perturbat timp de mai multe ore in directia catre Viena, in urma inchiderii a doua benzi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: AGERPRES

Adauga comentariu