Mehedinti: Cinci raniti, dupa ce un TIR a lovit un tren

Luni, 02 Iunie 2008, ora 19:08

1197 citiri

Cinci persoane au fost ranite usor dupa ce un TIR a lovit un tren, luni dupa-amiaza, la o trecere cu calea ferata din localitatea mehedinteana Simian, circulatia feroviara pe ruta Timisoara - Bucuresti fiind intrerupta in urma accidentului.

Autotrenul nu a respectat semnalele luminoase la trecerea cu calea ferata si a intrat in trenul persoanal 9.504, care circula pe ruta Orsova - Craiova si era format din trei vagoane, relateaza NewsIn.

Locomotiva a fost avariata, iar un fir electric de 22.000 de volti a fost rupt. Circulatia trenurilor pe ruta Timisoara Bucuresti va fi intrerupta pana la remedierea defectiunilor la linia electrica. Autotrenul a suferit avarii usoare.

Comisarul Ion Dinca, de la Serviciul transport feroviar Mehedinti, a declarat ca a fost distrusa si o cabina de control de la trecerea cu calea ferata.

In tren se aflau circa 200 de navetisti, trei dintre ei fiind raniti usor. soferul autotrenului este ranit usor la o mana, iar mecanicul locomotivei are o fractura de piramida nazala.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Ziare.com

Adauga comentariu